Michiel Kroes

Senior marketing- en communicatieprofessional

Michiel startte eind 2019 als freelance marketing- en communicatieadviseur. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring aan klant- en bureauzijde – van Auping tot Univé – als communicatieadviseur, account manager en marketing- en communicatiemanager. Hij specialiseerde zich daarbij in branding en customer excellence: merk- en klantgericht organiseren en communiceren.

Ruime ervaring met transities bij grotere organisaties heeft hem gevormd tot een veelzijdige, flexibele professional. Manager en senior adviseur. Om zijn kennis en ervaring voor meerdere organisaties en bedrijven in te kunnen zetten, begon hij als freelancer.

Michiel staat voor authenticiteit, gelijkwaardigheid en enthousiasme. Hij is een energiek ontwikkelaar, resultaatgericht en met focus op communicatiekwaliteit, klantgerichtheid en duurzame organisatieontwikkeling.

Ervaring met verschillende bedrijfsstructuren en -culturen maakt dat zijn organisatiesensitiviteit sterk is ontwikkeld. Hij werkt graag samen, gaat het gesprek aan, analyseert, adviseert, zet actie uit en boekt resultaat. Ziet snel klant- en communicatiekansen en werpt een frisse blik op de zaak, a-typisch waar het kan. Altijd een gedegen strategisch advies voor de langere termijn, met haalbare creatieve oplossingen op de korte termijn.