Michiel Kroes

Marketing- en communicatie strateeg.

Michiel heeft 20 jaar werkervaring aan klant- en bureauzijde, van Auping tot Univé. Hij ontwikkelde zich van communicatieadviseur en strategisch reclamemaker tot marketing- en communicatiemanager. Het heeft hem gevormd tot een professional die breed inzetbaar is. Om hiermee voor meerdere organisaties van waarde te kunnen zijn, begon hij eind 2019 als zelfstandig ondernemer met KLANTKOERS. Advies en interim management.


Michiel staat voor authenticiteit, gelijkwaardigheid en enthousiasme. Hij is een energieke ontwikkelaar die wordt gedreven door duurzaamheid en vitaliteit.

Ervaring in diverse bedrijfsstructuren en -culturen maakt dat zijn organisatiesensitiviteit sterk is ontwikkeld. Michiel werkt graag samen, gaat het gesprek aan, analyseert, adviseert en boekt resultaat. Ziet snel (klant)kansen en verbeterpotentieel en werpt een frisse blik op de zaak; a-typisch waar het kan. Altijd een gedegen strategisch advies voor de langere termijn, met haalbare creatieve oplossingen op de korte termijn.